Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Γεώργιος Τσότρος – Χωματουργικές εργασίες
ΑΦΜ: 130542651, ΔΟΥ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Ελαιώνος 4,190 04 Σπάτα

Επικοινωνία
E-mail: info@tsotros.gr
Τηλ.: 2102477758
Κιν. 6973974540

Ωράριο Λειουργίας:
Δευτέρα-Σαββάτο: 07:30 π.μ. – 14:30 μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Συχνές Ερωτήσεις

  1.  Μπορείτε να μπείτε στην ενότητα Επικοινωνία στο site μας και να συμπληρώσετε
    τα στοιχεία σας και κάποιες πληροφορίες για το έργο για το οποίο θα θέλατε να
    λάβετε προσφορά. Θα λάβουμε το αίτημά σας και άμεσα θα σας απαντήσουμε στο
    e-mail σας.
  2. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε κατευθείαν μήνυμα στο e-mail info@tsotros.gr
    ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2102477758 / 6973974540

Ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται από την φύση του εκάστοτε έργου και συμφωνείται με τον πελάτη πριν την έναρξη των εργασιών.  

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καθώς είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που εγγυάται την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα των υπαλλήλων της.

Η πληρωμή γίνεται πάντα με την παράδοση του εκάστοτε έργου είτε με μετρητά είτε με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.  

Συνήθως δεν απαιτείται προκαταβολή, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που το έργο απαιτεί, για την υλοποίηση του, αγορά αδρανών υλικών ή μίσθωση άλλων μηχανημάτων. Η προκαταβολή είναι της τάξεως του 30% ή 50% και κατατίθεται στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Αναλαμβάνουμε εργασίες και εκτός Αττικής, καθώς διαθέτουμε μηχανήματα και τεχνογνωσία (ιδιαίτερα για εργασίες αδιατάρακτης κοπής) τα οποία η επαρχία στερείται.

Είμαστε πολύ ευέλικτοι στα ωράρια εργασιών μας, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Φυσικά για τη λειτουργία ηχηρών μηχανήματων τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας εντός κατοικημένων περιοχών.

Στη προσφορά που θα λάβετε μέσω email θα αναγράφουμε τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών όπως έχει προσυμφωνηθεί. Θεωρούμε πως τόσο για την καλή συνεργασία μας όσο και για την ομαλή εκτέλεση του έργου θα πρέπει να τηρούνται τα συμφωνηθέντα.

Η επιλογή όλων των αδρανών και μη υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο είναι δική σας επιλογής, αλλά, αν το επιθυμείτε, το προσωπικό μας, με την εμπειρία που διαθέτει, θα σας δώσει εναλλακτικές λύσεις.

Πάντα τηρούνται οι προσφορές μας στο έπακρον. Σε περίπτωση όμως που κατά την εκτέλεση του έργου γίνουν προσθήκες εργασιών ή αλλαγές σχεδίων από τον μηχανικό του έργου, θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση της αρχικής προσφοράς και αποστολή νέας, σύμφωνης με τα καινούργια δεδομένα.