Η Εταιρεία | Οι Αρχές & οι Αξίες μας

Η εταιρεία μας, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από το 1981, δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών διαθέτοντας ιδιόκτητα, σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, το οποίο θα δώσει οικονομικές και λειτουργικές λύσεις σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο εγγυώνται αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες του χώρου. Πρώτιστο μέλημά μας αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση του χρόνου και των χρημάτων των πελατών μας.ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής και παραμένοντας πιστοί στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμόσαμε τις τιμές μας, ώστε να είναι οι ανταγωνιστικότερες της αγοράς βάσει των προσφερόμενων υπηρεσιών.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι΄ αυτό φροντίζουμε να παραδίδουμε άρτια εκτελεσμένα έργα, χωρίς καθυστερήσεις και επιπλέον χρεώσεις.

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η σταθερή και ενεργή πορεία μας στον χώρο έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε αντιμέτωποι με ποικίλα και σύνθετα έργα, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτουμε ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που λειτουργεί με μεθοδικότητα και ταχύτητα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ

Για κάθε έργο στέλνουμε ηλεκτρονική οικονομική προσφορά η οποία περιέχει τις υπηρεσίες που παρέχουμε, την κοστολόγησή τους, καθώς και τον χρόνο ολοκλήρωσής τους.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Επιδιώκουμε την άμεση επικοινωνία με τον εκάστοτε πελάτη, ώστε να συζητήσουμε τυχόν ανησυχίες ή απαιτήσεις του.

TΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Μία από τις βασικές αρχές μας είναι να σεβόμαστε τον χρόνο των πελατών μας και να παραδίδουμε κάθε έργο εντός χρονοδιαγράμματος έχοντας πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.